Sisteme de alarma

Sisteme de alarma

Vizualizare:
Quickview

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB

(0)
1036.90 LEI

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB Centrala alarma wireless Ajax Hub dispune de carcasa compacta cu modul de internet si GSM inclus dar si baterie backup cu autonomie de pana la 15 ore. Tehnologia avansata de conectare wireless Jeweler sporeste performanta fiecarui dispozitiv din sistemul Ajax, monitorizeaza si controleaza dispozitivele de rete..

Quickview

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB Plus Alba

(0)
2186.10 LEI

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB Plus Alba      Centrala Alarma Wireless Ajax Hub Plus Alba monitorizează funcționarea tuturor detectoarelor Ajax și trimite un semnal de alarmă către proprietar. Permite conectarea a max. 150 de device-uri, max. 50 camere, 99 de useri, 25 partiții, aproximativ 16 ore de funcționare offline, proc..

Quickview

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB2

(0)
1453.00 LEI

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB2 Centrala Alarma Wireless Ajax Hub2 gestionează detectoarele Ajax și avertizează utilizatorii despre uși deschise, geamuri sparte, inundații, incendiu etc. Transmite fotografii de la detectoarele MotionCam și avertizează utilizatorii. Control total din aplicație, comunică prin 3 canale independente, ..

Quickview

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB2 Plus

(0)
2470.10 LEI

Centrala Alarma Wireless Ajax HUB2 Plus     Centrala inteligenta Ajax Hub2 Plus monitorizează funcționarea tuturor detectoarelor Ajax și trimite un semnal de alarmă către proprietar si eventual catre o firma de securitate. Semnalul radio poate ajunge pana la 2.000 de metri , in timp ce acoperirea maxima a retelei radio poate aju..

Quickview

Detector Wireless PIR Ajax MotionProtect

(0)
356.70 LEI

Detector Wireless PIR Ajax MotionProtect   Detector Wireless PIR Ajax MotionProtect este un dispozitiv capabil sa detecteze prin miscare orice intrus ignorand miscarea animalelor domestice cu o greutate mai mica de 12 kg,detector PIR fara fir. Analizeaza miscarea cu acoperire de 12 m, are o sensibilitate reglabila pe 3 niveluri,funct..

Quickview

Detector Wireless PIR cu Imunitate Ajax MotionProtect Plus

(0)
535.00 LEI

Detector Wireless PIR  cu Imunitate Ajax MotionProtect  PlusDetector Wireless PIR  cu Imunitate Ajax MotionProtect  Plus  este un detector de miscare wireless de interior, echipat cu un senzor PIR si un senzor cu microunde (24 GHz). Frecventele de scanare radio filtreaza interferentele cauzate de radiatia termica combi..

Quickview

Detector Wireless 2PIR Exterior Ajax MotionProtect Outdoor Alb

(0)
1340.70 LEI

Detector Wireless 2PIR Exterior Ajax MotionProtect Outdoor AlbDetector Wireless 2PIR Exterior Ajax MotionProtect Outdoor Alb este un detector de miscare wireless, de exterior, cu 2 senzori PIR si protectie antimasking. Avand sensibilitate ajustabila pe 3 nivele, acopera o distanta reglabila intre 3 si 15 m, la unghi de 90°. Se conecteaza la si..

Quickview

Detector Wireless Cortina Ajax MotionProtect Curtain

(0)
462.30 LEI

Detector Wireless Cortina Ajax MotionProtect Curtain  Detector Wireless Cortina Ajax MotionProtect Curtain detecteaza miscarea pe o distanta de pana la 15m, asigura protectie perimetrala. Imun la animalele de companie. Compatibil cu Hub, HubPlus, ReX, transmite alarma în 0.15s, unghi de detecție orizontală 6°, verticală 90°, 3 niveluri de..

Quickview

Detector Wireless de Mișcare Tip Cortină Ajax DualCurtain Outdoor Alb

(0)
1287.90 LEI

Detector Wireless de Mișcare Tip Cortină Ajax DualCurtain Outdoor AlbDetector Wireless de Mișcare Tip Cortină Ajax DualCurtain Outdoor Alb este un detector wireless de mișcare tip cortină pentru exterior cu 4 senzori PIR ce funcționează ca doi detectori intr-unul singur. Acesta comunică cu Hub-ul pe o distanță de până la 1200 de metri în spați..

Quickview

Detector Wireless PIR si geam Spart Ajax CombiProtect

(0)
535.00 LEI

Detector Wireless PIR si geam Spart Ajax CombiProtect     Detector Wireless PIR si geam Spart Ajax CombiProtect detecteaza primul pas al unui intrus in perimetru (distanta 12m) si geamul spart de la o distanta de pana la 9m, ignora animalele de companie, curentul si zgomotul eliminand astfel alarmele false. Functioneaza pe o distanta..

Quickview

Detector de miscare MotionCam Indoor wireless AJAX Alb

(0)
878.40 LEI

Detector de miscare MotionCam Indoor wireless AJAX AlbDetector de miscare MotionCam Indoor wireless AJAX Alb transmite o fotografie in mai putin de 9 secunde si vede in intuneric. Comunica cu Hub-ul pe o distanta de pana la 1700 de metri.Mai mult decât o fotografie,mai repede decât un videoclip,cu detectorul PIR wireless cu camera foto Mo..

Quickview

Detector Wireless Pir de Exterior cu Camera Ajax MotionCam Alb

(0)
1770.00 LEI

Detector Wireless Pir de Exterior cu Camera Ajax MotionCam AlbDetector Wireless Pir de Exterior cu Camera Ajax MotionCam Alb este un detector de miscare wireless cu camera de la Ajax, compatibil doar cu sistemele Hub 2 si Hub 2 Plus. Acesta utilizeaza 2 senzori PIR si algoritmul LISA pentru a acoperi distante de pana la 15 m in unghi de 90°, a..

Quickview

Detector Wireless Geam Spart Ajax GlassProtect

(0)
383.10 LEI

Detector Wireless Geam Spart Ajax GlassProtect Detector Wireless Geam Spart Ajax GlassProtect  este cel mai mic detector acustic de sticla sparta din lume. Micul detector wireless protejeaza ferestrele chiar si la o distanta considerabila de unitatea centrala Ajax. Detectarea in doi factori a sticlei sparte scade considerabil sansele..

Quickview

Detector Wireless Inundatii Ajax LeaksProtect

(0)
303.80 LEI

Detector Wireless Inundatii Ajax LeaksProtect  Detector de inundatii wireless Ajax LeaksProtect detecteaza si anunta o scurgere de apa in cateva secunde, dar anuleaza automat alarma daca zona se usuca. Eficient din punct de vedere al energiei, fiabil si exrem de durabil, durata de viata a bateriei fiind de pana la 5 ani.Acesta folose..

Quickview

Detector Wireless Fum Ajax FireProtect

(0)
462.30 LEI

Detector Wireless Fum Ajax FireProtect Detector wireless fum Ajax FireProtect declanseaza imediat o alarma la cresterea rapida a temperaturii (chiar si fara fum), dispune de sirena incorporata pentru alarme de fum sau temperatura ridicata. Volumul sirenei 85 dB la 1 metru. Notifica utilizatorii cand este timpul sa fie curatata camera de fum.Ac..

Afişare 1 - 15 din 52 (4 pagini)
Buy eMarket
Demos 12
Close

eMarket Demos

Check our main demos, layouts, shop and single product pages variants.