etico Be Safe - Magazinul tau online de Securitate 

    Este primul magazin online care comercializeaza produse preconfigurate, pentru o instalare cat mai facila, astfel incat, nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru a instala un sistem de securitate achizitionat de pe etico.ro.

    Noi, cei de la etico, am observat, pe baza de experienta, ca este foarte dificil sa iti alegi un sistem de securitate, fie el sistem de alarma sau sistem de supraveghere video, dat fiind faptul ca exista o multitudine de sisteme pe piata, o multime de variante, camere bullet, camere dome, speed-dome-uri, dvr-uri, nvr-uri si tot felul de denumiri pe care uneori nici noi, cei care instalam zilnic astfel de sisteme nu le retinem tot timpul. 

    Asa ca, am creat pachete de securitate care, credem noi, ca se potrivesc nevoilor tuturor, indiferent ca stai la apartament, la casa sau pur si simplu vrei sa iti stii businessul in siguranta.

    Prin urmare, vei gasi pachete prestabilite de securitate, cu tot ce ai nevoie, inclus.

   Da! Am pus si cabluri in pachet, si mufe si da, ai chiar si instructiuni de instalare, de montaj. Tot ce ai nevoie. 

Ce n-am pus in pachet? 

  Da! Este ceva ce n-am pus in pachet. Un tehnician! Daaaar, ne-am gandit noi ca nu o sa ai nevoie de unul. Pentru ca nu va fi nevoie de un tehnician. Ai toate informatiile in pachet, astfel incat nu o sa ai nevoie de unul.

    Da din nou! Speram ca ne-am gandit la toate, dar, in cazul in care consideri ca nu am facut-o, in rubrica Accesorii gasesti echipamente care iti pot completa sistemul tau de securitate si anume: detectori de miscare suplimentari, detectori de fum, umiditate, cu camera, surse cu back-up pentru sistemul tau video, cabluri suplimentare si tot ce-ti mai trece prin minte, sau cel putin ce ne-a trecut prin minte.

    Da! Probabil ca te-ai prins pana aici ca raspunsul nostru este da! 

Stim ca toate proiectele sunt speciale, cel putin noi asa consideram, ca fiecare proiect de securitate este special, si este cu atat mai frumos atunci cand il instalezi tu, dar, in cazul in care, proiectul tau, presupune echipamente pe care nu le-ai gasit la noi pe site, sau necesita avizare, sau proiectare, sau orice ai avea nevoie in materie de securitate, iti stam la dispozitie prin formularul de contact de pe site. Il gasesti in partea de jos a site-ului. 

    


SC ETICO BE SAFE SRL | CUI 37925707 | J16/1991/2017 | Craiova, Str. Craiovei, nr.126
Buy eMarket
Demos 12
Close

eMarket Demos

Check our main demos, layouts, shop and single product pages variants.